Sunt Ina, 

În cartea de muncă scrie că sunt economist, și am o plasă de diplome pentru că îmi doream o carieră în domeniu. Folosesc timpul trecut pentru că toate astea s-au schimbat când mi-am ținut în brațe primul prunc și am realizat ca școala mea abia începea și că greșisem puțin cariera. Am urcat tot câte o treaptă și am ajuns de la Junior mamă, la Senior mamă de doi copii total diferiți, la Advanced senior mamă de trei copii mici cu nevoi și pretenții diferite și complicat de gestionat. Mă lupt acum cu sistemul să urc în ierarhie pe postul de Expert Senior mamă ca în următoii ani să îmi iau doctoratul și să scriu câteva lucrări mai mult sau mai puțin științifice. Mentorii ăștia ai mei, cu poftele lor și cu nevoile lor alimentare, care pentru creșterea performanțelor sunt evident total diferite între ele, mi-au antrenat creativitatea și spontaneitatea transformându-mă într-un adevărat Mare Arhitect al Dulapului de bucătărie (tot ei mă antrenează și la jucat de-a filmele de animatie, cei care au vazut The Lego Movie știu ce zic).Asta sunt eu, o mamă veselă de trei copii plini de Soare. Îmi place să mănânc întreg, adică alimente integrale crescute cu responsabilitate și respect pentru oameni și natură, în soare și aproape de casă, care sunt colorate prin bunavoința naturii și nu a tabelului lui Mendeleev. 

Aventura mea în ale gătitului responsabil a început acum vreo zece ani, dar s-a desăvarșit acum vreo șapte, odată cu identificarea carierei și continua avansare pe scara ierarhică a corporației Familia Numeroasă.

Îmi plac mâncărurile din ingrediente care respectă regulile de mai sus, sunt simple și se gătesc repede. Îmi place să gătesc zilnic și diversificat, cu multe culori și cât mai puține ingrediente.

Toată experiența acumulată am scos-o pe piață sub numele de" Ce știe Ina să facă", mica noastră afacere crescută cu dragoste și responsabilitate. Ea e al patrulea copil al nostru, face familia întreagă. Sub marca "Ce știe Ina să facă" producem pâine cu maia sălbatică, mâncare pur vegetariană, dulciuri vegane și raw vegane și te învățâm să gătești așa ca noi.Mereu mi-am dorit să mă fac profesoară. Am și predat un semestru la Universitate însă am realizat că vor trece ani până când voi putea trăi din asta și am amânat puțin visul. Anii au trecut și între timp am realizat că visele nu mor, ci se metamorfozează. Ele trec prin stadii variate strâns legate de felul în care evoluăm noi, posesorii lor. Dacă în copilărie vroiam să mă fac profesoară de limba română, în adolescentă vroiam să predau teatru și ca adult tânăr vroiam să predau marketing, acum vreau să predau tehnici de pregătire a mâncărurilor cu Soare nivel începător și abilități de gătit cu ce am în dulap nivel avansat, pentru că eu cred că mâncarea veselă se face ușor și ne face bine. 

Nu știu să îți spun de ce ar fi fain să vii la cursurile mele... poate pentru că încerc să ofer experiențe fără pretenții, pline de viață și Soare. Acum că #stămacasă ne vom vedea online, eu la mine în bucătărie și tu la tine, ca să gătim ușor mâncăruri pur vegetariene simple dar și cu adevărat sănătoase și gustoase. Poate vrei să știi cum gătesc eu cu gust fără să călesc sau să prăjesc. Poate vrei să vezi cum mâncărurile de post pot însemna mai mult decât paneuri sau zacuști. Poate vrei să faci o prăji vegetariană bună și arătoasă, cu ingrediente integrale și fără zahăr. Poate vrei să ne binedispunem împreună timp în care facem și cina. Ce sa mai zic?! Hai la curs ca să ma înțelegi!