Aici vei descoperi că mâncărurile vegane sau, cum le spun oamenii mai popular, ”de post” sunt mai mult decât zacuști și paneuri. E un univers întreg care abia așteaptă să fie descoperit, încercat și gustat, iar eu voi fi acolo la fiecare pas.

Plătești 149 lei și vei avea acces la:

 • 1

  Lista de cumpărături - asigură-te că le ai înainte de a vizualiza cursul

  • Ingredientele de care ai nevoie înainte de a te apuca să gătești

 • 2

  Prânz - Video 28 minute

  • Rețeta mea specială de FALAFEL

 • 3

  Cină - Video 21 minute

  • Rețeta mea specială de WRAP CU LEGUME

 • 4

  Mic dejun - Video 25 minute

  • Rețeta mea specială de PANDIȘPAN PUR VEGETARIAN

 • 5

  Rețete scrise

  • Îți las aici și rețetele scrise... știi tu, pentru caietul de rețete magice :)

 • 6

  Întrebări și răspunsuri după finalizarea cursului - Întâlnire live pe Zoom

  • Fii pe fază, te voi anunța via e-mail o dată și o oră la care să ne vedem și să povestim despre experiențele pe care le-ai avut după curs, împreună cu grupul cu care ai participat. Dacă ai întrebări, îți voi clarifica atunci orice nelămurire.

Preț curs

Ce spun cursanții

Corina I.

Cursurile Inei sunt pline de magie și savoare. Atmosfera de la curs este una caldă si prietenoasă, iar bucatele care ies din mâinile ei sunt minunate! Recomand cu drag!

Andra Enache

Ce veste însorită aduci tu!!! Eu cu mare drag am participat la cursul tău de gătit pur vegetarian și mi-a placut atât de tare că mă gândesc să-l fac și online :) De ce mi-a plăcut? Pentru că rețetele tale sunt simplu de făcut, cu ingrediente curate, și marele marele plus se fac în timp foarte scurt cu minimul de vase murdărite 🙂 De fiecare dată când rămân în pană de idei și în criză de timp arunc un ochi peste rețetele tale și imediat găsesc soare și inspirație! 🌞💚

Alexandra A

Sorina este o persoană foarte caldă. Care pune suflet în preparatele ei. Are un anume fel de a povesti despre mâncare și despre tot ce cunoaște ea, legat de aceasta, astfel încât îți plouă în gură instantaneu! Am cunoscut-o pe Sorina, fix când aveam nevoia mai mare, de a cunoaște oameni vegetarieni. Ea face parte din acești oameni, ba mai mult de atât, e genul de om care duce știința la nivel de artă!

Silvia

La Ina 'nici dulce' dar nici fad, 'nici sărat' dar nici fără gust. Totul echilibrat și mai ales rapid de preparat, sănătos și pe gustul tuturor 😋😋. Recomand cu entuziasm cursurile cu Ina, vor aduce inedit și savoare deliciilor dvs.

Ruxandra Munteanu

Am participat acum vreo 5 ani la un curs de gătit vegetarian organizat de Ina. Și beneficiile au fost mai multe decât m-am așteptat: - rețete de mâncare deosebite, pe care am învățat să le pot prepara chiar eu; - oameni frumoși la curs, cu una dintre colegele de atunci păstrez legătura și acum; - prietenia cu Ina, care rezistă datorită faptului că avem o relație foarte echilibrată: ea gătește și eu mănânc. 🙃 Îți doresc succese nebănuite!❤

Alexandra N

Acum 4 ani, prietena mea mă convingea să mergem la un curs de gătit. Am fost intrigată de a găsi un răspuns la întrebarea mea: ce știe Ina să facă? Acolo am aflat că mâncarea are o poveste, ca în flime, că iubirea și pasiunea sunt legate strâns de gătit. Că există mâncare sănătoasă și că Ina știe să îmi arate cum să o gătesc. Tot ce am avut de făcut: să ascult, să mă bucur de sfaturile ei, să experimentez după rețetele ei. Apoi, evident, când nu aveam timp, să o sun și se ocupa ea de gătit delicios pentru noi.

Cristina

Am fost la cursul Sorinei acum ceva timp. Îmi amintesc și acum cât de uimită eram de câte informații are, cu cât entuziasm așteptam următoarea sesiune ca să mai învăț ceva, ce fain mă simțeam în compania ei și a celorlalte cursante. Dacă vreți să învățați lucruri noi despre alimentația vegană, Sorina e persoana potrivită.